Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Τρεις ημέρες την εβδομάδα θα λειτουργούν οι παροχές νερού στο αγροτικό δίκτυο Σουφλίου

Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 07.00 το πρωί έως 10.00 το πρωί θα λειτουργούν οι παροχές νερού στο αγροτικό δίκτυο του Σουφλίου σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου Σουφλίου.

Η ανακοίνωση

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Σουφλίου ανακοινώνεται ότι για τη βέλτιστη διαχείριση και την εξασφάλιση των διαθέσιμων υδάτινων πόρων για την κάλυψη των βασικών αναγκών των Δημοτών μας, οι παροχές νερού στο αγροτικό δίκτυο του Σουφλίου θα λειτουργούν τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή κατά τις ώρες 07.00 το πρωί έως 10.00 το πρωί.

Υπενθυμίζουμε ότι η επί πολλών μηνών παρατεταμένη ξηρασία με ελάχιστες βροχοπτώσεις που επικρατεί στον Δήμο Σουφλίου καθώς και η παρατεταμένη περίοδος με υψηλές θερμοκρασίες, έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα στους διαθέσιμους υδάτινους πόρους και φαινόμενα λειψυδρίας.

Για το λόγο αυτό, μάλιστα, ο Δήμος Σουφλίου, σε παλαιότερη ανακοίνωσή του, έκανε έκκληση για ορθολογική διαχείριση του νερού στην καθημερινότητα των δημοτών και μείωση της αλόγιστης χρήσης του.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη