Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Ναϊτίδης και Βαλασίδου ενημερώθηκαν για τις συνθήκες λειτουργίας σχολείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης επισκεφθήκαν ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας κ. Ιωάννης Ναϊτίδης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα. Εύα Βαλασίδου, προκειμένου να ενημερωθούν από τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς για τις συνθήκες λειτουργίας των σχολικών μονάδων κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αλλά και να πληροφορηθούν για τα αιτήματα των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε τα σχολεία σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμα να υποδεχθούν τα παιδιά μας σε ένα όμορφο, λειτουργικό και ασφαλές περιβάλλον, χάρη στη μεθοδική δουλειά όλων των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου και ιδιαίτερα της τεχνικής μας υπηρεσίας, την πολύ καλή συνεργασία των Συλλόγων Διδασκόντων, των Δημοτικών Επιτροπών και των Συλλόγων Γονέων” , επεσήμανε ο κος Ναϊτίδης.

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας δεσμεύτηκε ότι οι προσπάθειές θα συνεχιστούν αδιάκοπα καθ΄όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς με στόχο τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και ανθρώπινου σχολικού περιβάλλοντος, καθώς τα προβλήματα, ως γνωστόν, δεν τελειώνουν ποτέ.

“Είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις και στα μικρά και στα μεγάλα.

Υποδεχόμαστε με αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά και δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είναι από κάθε πλευρά επιτυχημένη.” τόνισε ο κος Ναϊτίδης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email