Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Λ.Α. Κ. Χατζηκωνσταντίνου από το “ECONOMIST”: «Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας και σίγουρα θα δούμε επενδύσεις»

Στους γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης της Αλεξανδρούπολης αλλά και στο διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον που προσελκύει αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης συμμετέχοντας στο συνέδριο του “economist”και περιγράφοντας την υφιστάμενη κατάσταση, τα δεδομένα και τις προοπτικές που ανοίγονται για το λιμάνι της πρωτεύουσας του νομού Έβρου, με σχεδιασμό που θα αποδώσει και θα ενισχύσει συνολικότερα την αναβάθμιση της περιοχής. 

«Αναγνωρίζεται πλέον ο ιστορικός της ρόλος», είπε, σημειώνοντας, ότι με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, η πόλη καλείται να επιτελέσει έναν πολύ σύνθετο ρόλο συμβάλλοντας στην ενεργειακή ευστάθεια και στο ήρεμο κλίμα συνεργασίας στη ΝΑ Ευρώπη.

Ο κύριος Χατζηκωνσταντίνου εστίασε ακόμα και στις άλλες υποδομές που διαθέτει η Αλεξανδρούπολη, τονίζοντας, ότι με τις συνδυασμένες μεταφορές «έχουμε καταφέρει να τροφοδοτούμε με συρμούς, με διάφορα υλικά, όλη την Ευρώπη».

Σημείωσε, ο διευθύνων σύμβουλος, με έμφαση τις τεράστιες δυνατότητες για ανάπτυξη και εργασία που προσφέρει το λιμάνι της πόλης, ενώ αναφερόμενος στον Διάδρομο, εκτίμησε ότι η συμβολή του στο μέλλον δεν θα περιοριστεί στο πεδίο της ενέργειας, αλλά θα επεκταθεί παίζοντας προεξάρχοντα ρόλο στην ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, μετά τη λήξη του πολέμου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη