Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ορεστιάδας προπονήθηκαν με άσους του Άθλου Ορεστιάδας

Ο Άθλος μοίρασε χαμόγελα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου σε μαθητές σχολείων της Ορεστιάδας.

Με αφορμή τον εορτασμό της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και στο πλαίσιο εναρμόνισής της με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, οι μαθητές με κοινό σύνθημα: «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή» συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους επισκέφτηκαν το νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης “Νίκος Σαμαράς”!

Εκεί τα παιδιά συνάντησαν τους άσους της ομάδας, που έκαναν μια αλλιώτικη… προθέρμανση ενόψει της αποψινής πρεμιέρας του “Διεθνούς Τουρνουά Νέας Ορεστιάδας” παίζοντας βόλεϊ.

Παράλληλα με την εκμάθηση μυστικών του αθλήματος, με αφορμή και το σύνθημα της ημέρας  «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή» ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μπακοδήμος, στην ομιλία του προς τους στους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ορεστιάδας αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη και τη σημασία της φυσικής δραστηριότητας, της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

    Τα παιδιά με τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό τους κέρδισαν τις εντυπώσεις της ομάδας σε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Στη συνέχεια αθλητές και μαθητές, όλοι μια “αγκαλιά”,  έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και μοίρασαν πάσες με τους μικρούς τους φίλους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα στο ίδιο μέρος και τους αγώνες του τουρνουά.

    Λίγη ώρα νωρίτερα, αντιπροσωπεία αθλητών του Άθλου συνοδευόμενη από τον προπονητή ακαδημιών του συλλόγου, Κωνσταντίνο Τεμελούδη, βρέθηκε στο 3ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης όπου μίλησαν στους μικρούς μαθητές και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πάσες και… χαμόγελα.

    Η διοίκηση του ΤΑΑ Α.Σ Άθλος Ορεστιάδας ευχαριστεί τους μαθητές τους Δασκάλους και τους καθηγητές τους, για την στήριξή τους στη ομάδα και θα χαρούν πολύ να ανανεώσουν σύντομα το ραντεβού τους σε κάποιον αγώνα για να γιορτάσουμε μαζί την αγάπη τους για το βόλεϊ και τον αθλητισμό!

    Πηγή: athlosorestiadas.gr

    Facebook
    Twitter
    WhatsApp
    Email

    ◉ Διαβάστε ακόμη