Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Παίδες Άθλου: «Με οδηγό τον Σαμαρά θέλουμε να γράψουμε δική μας ιστορία»

Η ομάδα Παίδων του Άθλου Ορεστιάδας υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Καρδαμανίδη και τη συνοδεία της εφόρου των αναπτυξιακών τμημάτων,  Ξανθής Σταματοπούλου συμμετείχαν aπό 27 έως 29 Σεπτεμβρίου στο Καμπ της Volley League ΕΣΑΠ στο ξενοδοχείο Σήμαντρον στον Ελαιώνα Αχαΐας, όπου με τις εμφανίσεις και την αγωνιστικότητά τους άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις.

Στο ιστορικό τουρνουά τουρνουά Παίδων Volley League K18 2024, όπου εκτός από τους συλλόγους της Volley League συμμετείχαν και 3 βουλγαρικές ομάδες, τα παιδιά του Άθλου έζησαν μια μοναδική εμπειρία  και όλα είχαν μια ιστορία να διηγηθούν για τους θρύλους του βόλεϊ της πόλης μας, που όπως αποδεικνύεται δεν έχει μόνο παρελθόν, αλλά και μέλλον.

Οι Σαμαράς, Μπαρμπούδης, Moύχλιας, Ερνάντεζ, Κιν, Κασαμπαλής είναι μόνο μερικά από τα αθλητικά “είδωλα” των ταλαντούχων νεαρών αθλητών του συλλόγου μας, που δηλώνουν αποφασισμένοι να σηκώσουν “στις πλάτες τους” το ελληνικό βόλεϊ.

«Ήταν καταπληκτική εμπειρία αυτό το τουρνουά. Οι περισσότεροι μεγαλώσαμε σε βολεϊκές οικογένειες, αλλά υπάρχουν και πολλά παιδιά που έκαναν όλα τα αθλήματα και διάλεξαν το βόλεϊ για τον τρόπο σκέψης αλλά και για την ειδική αθλητική κουλτούρα που καλλιεργεί», δήλωσαν στη webcamera της Volley League ΕΣΑΠ τα παιδιά του Γιάννη Καρδαμανίδη.

Επόμενο δυνατό τεστ και σημαντική πρόκληση για τους Παίδες θα είναι το διεθνές τουρνουά της Σλίβεν στη Βουλγαρία (19-20/10).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη