Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Φέρες: Επαναλαμβανόμενα περιστατικά βανδαλισμών και καταστροφής της δημοτικής περιουσίας

Επαναλαμβανόμενα περιστατικά βανδαλισμών, αλόγιστης καταστροφής & φθοράς της δημοτικής περιουσίας στην πόλη των Φερών σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, άγνωστοι προέβησαν στη θραύση των τζαμιών του Πολύκεντρου Φερών (παλαιό β’ Δημοτικό Σχολείο Φερών) καθώς και στο κάψιμο κάδων απορριμμάτων επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου.

Οι επιτήδειοι όμως δεν σταματούν εδώ. Τηλεφωνούν στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής και αναφέρουν ψευδώς ότι βρίσκεται φωτιά σε εξέλιξη, θέτοντας σε συναγερμό το πυροσβεστικό σώμα και ξεσηκώνοντας ασκόπως το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών.

Επίσης, οι περίοικοι της περιοχής του Πολυκοινωνικού στις Φέρες, καταγγέλλουν καθημερινώς διατάραξη των ωρών κοινής ησυχίας λόγω θορύβων που προκαλούν τα δίτροχα που συγκεντρώνονται στην περιοχή τους και επιδίδονται σε αγώνες.

Η αντιδημαρχία Φερών αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της :

Τέτοια φαινόμενα βανδαλισμών και φθοράς της δημόσιας περιουσίας δεν ήταν φαινόμενα που χαρακτήριζαν την τοπική μας κοινωνία.

Επειδή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, οι νομικές μας υπηρεσίες θα προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες γιατί τέτοια φαινόμενα απειλούν έμμεσα ή άμεσα την ασφάλεια και την υγεία των δημοτών μας. Παράλληλα καλούμε τους δημότες να καταγγέλλουν χωρίς δισταγμό τέτοιου είδους έκνομα περιστατικά στις αστυνομικές αρχές προς αποφυγή παρόμοιων και χειρότερων καταστάσεων, διότι η ασφάλεια και ευταξία της πόλης μας, αφορά όλους το ίδιο.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη