Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Αλεξανδρούπολη-Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Καθίσματα μπροστά από το Δημαρχείο για άτομα με αναπηρία, ηλικιωμένους και εγκύους

Οι προετοιμασίες για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τον Δήμο να φροντίζει και φέτος για τη διευκόλυνση της παρακολούθησης της εθνικής επετείου από όλους τους πολίτες.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, θα στηθούν καθίσματα μπροστά από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, αποκλειστικά για άτομα με αναπηρία, ηλικιωμένους και εγκύους, ώστε να απολαύσουν τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της εθνικής επετείου με άνεση και σεβασμό στις ανάγκες τους.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, με γνώμονα τη μέριμνα για την προσβασιμότητα και την ένταξη, έχει μεριμνήσει για την τοποθέτηση μεμονωμένων καθισμάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, ακριβώς μπροστά από το δημαρχείο.

Με αυτή την κίνηση, δίνεται η δυνατότητα σε άτομα με κινητικές δυσκολίες, εγκύους και ηλικιωμένους να παρακολουθήσουν την παρέλαση και να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες από την καλύτερη δυνατή θέση!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη