Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026

Ανήλικοι έκαναν ζημιές σε σχολείο στην Αλεξανδρούπολη – Στο αυτόφωρο και ο πατέρας του ενός

Στην αυτόφωρη σύλληψη ενός ανήλικου προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας 29 Σεπτεμβρίου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ανήλικος, από κοινού με τρεις ακόμη ανήλικους ημεδαπούς και έναν άγνωστο δράστη που αναζητείται, προκάλεσαν φθορές νωρίτερα σε προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου της πόλης.

Παράλληλα, συνελήφθη και ο ημεδαπός γονέας του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη την 29-9-2025 το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης ένας ανήλικος ημεδαπός, διότι από κοινού με τρεις ανήλικους ημεδαπούς και έναν άγνωστο δράστη, που περιλαμβάνονται στη σχετική δικογραφία, προκάλεσαν νωρίτερα φθορές σε προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου της Αλεξανδρούπολης. Επιπλέον, συνελήφθη ένας ημεδαπός για παραμέληση εποπτείας του συλληφθέντα ανήλικου τέκνου του. Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη