Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

ACS: Νέα υπηρεσία ανέπαφης παραλαβής με τη χρήση PIN

Μία νέα δωρεάν υπηρεσία έρχεται από την ACS που αφορά την δυνατότητα ανέπαφης παραλαβής με την χρήση PIN, διευκολύνοντας έτσι τους πελάτες της και αναβαθμίζοντας, ταυτόχρονα, τις υπηρεσίες της έτσι ώστε να ανταπεξέρχονται στα δεδομένα της πανδημίας. Οι παραλήπτες θα δέχονται μέσω μηνύματος SMS ή Viber έναν μοναδικό κωδικό PIN, τον οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά την παραλαβή, αντί της υπογραφής.

Δείτε την ανακοίνωση:

Αγαπητοί Πελάτες,

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της, η ACS προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα ανέπαφης παραλαβής των αποστολών τους, με τη χρήση μοναδικού κωδικού (PIN), χωρίς να απαιτείται η υπογραφή του παραλήπτη.

Το PIN θα γνωστοποιείται στον παραλήπτη με μήνυμα sms ή Viber που θα αποστέλλεται στο κινητό του για κάθε αποστολή και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά, για λόγους ασφάλειας.

Κατά τη διαδικασία παράδοσης, ο παραλήπτης θα έχει τη δυνατότητα να κάνει χρήση αυτής της νέας δωρεάν υπηρεσίας, ενημερώνοντας τον διανομέα ότι διαθέτει PIN ανέπαφης παράδοσης. Η ίδια διαδικασία ισχύει και για την παραλαβή της αποστολής από τη reception του καταστήματος παράδοσης.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία θα διατεθεί σταδιακά εντός του Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα μέσω των μηνυμάτων ενημέρωσης παραληπτών (sms ή Viber), όπου θα αναφέρεται το PIN ανέπαφης παράδοσης.

H ACS, αξιολογώντας καθημερινά τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, ενεργεί με γνώμονα τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της, ενώ θέτει παράλληλα ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.

Με εκτίμηση

Εμπορική Διεύθυνση

ACS Ταχυδρομικές υπηρεσίες

Δείτε την ανάρτηση:

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 Αγαπητοί Πελάτες, Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της, η ACS προσφέρει…

Posted by ACS courier Αλεξανδρουπολης on Saturday, March 20, 2021
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη