Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Alexandroupolis Bike Challenge: ποδηλατούμε και κερδίζουμε δώρα!

Η ποδηλατική πρόκληση Alexandroupolis Bike Challenge διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, με πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες.

Δείτε την ανακοίνωση:

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει την ποδηλατική πρόκληση Alexandroupolis Bike Challenge, μία πρόκληση άθλησης και αλλαγής συνηθειών, που επιβραβεύει τα ποδηλατικά χιλιόμετρα!

Μέσω των έξυπνων κινητών τηλεφώνων, όσοι ανταποκριθούν στην ποδηλατική πρόκληση μπορούν να καταγράφουν τα ποδηλατικά τους χιλιόμετρα.

Αυτό που απαιτείται είναι:

1) η δήλωση της συμμετοχής τους στο email: [email protected],

2) η εγγραφή στην εφαρμογή Strava και

3) η συμμετοχή στην ομάδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης www.strava.com/clubs/cityofalexandroupolis, μέσω της εφαρμογής, η οποία υποστηρίζεται από Αndroid και iOS έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones).

Η πρόκληση θα έχει διάρκεια 3 μήνες (03/06/2020-03/09/2020). Στο τέλος κάθε μήνα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης οι 20 πρώτοι που θα έχουν καταφέρει να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα ποδηλατικά χιλιόμετρα.

Έπαθλα δικαιούνται εγγεγραμμένοι ποδηλάτες, οι οποίοι θα έχουν συμπληρώσει τα παρακάτω επίπεδα χιλιομέτρων:

  • Όλα τα παιδιά και οι έφηβοι ηλικίας 13-18 ετών που καταφέρουν να συμπληρώσουν τα 200 ποδηλατικά χιλιόμετρα, και για κάθε 200χλμ που συμπληρώνουν, κερδίζουν παγωτά που θα τα πάρουν από κεντρικά σημεία πώλησης.
  • Ενήλικες ποδηλάτες πόλης για κάθε 150 ποδηλατικά χιλιόμετρα που συμπληρώνουν και έχουν καταγραφεί στο Strava, δικαιούνται δωρεάν καφέ ή ποτό προσφορά του Σωματείου Καφέ Εστίασης Αλεξανδρούπολης ή εισιτήρια στον θερινό κινηματογράφο.
  • Ποδηλάτες αθλητές για κάθε 600 χιλιόμετρα που συμπληρώνουν και έχουν καταγραφεί στο Strava, δικαιούνται δωρεάν καφέ ή ποτό προσφορά του Σωματείου Καφέ Εστίασης Αλεξανδρούπολης ή εισιτήρια στον θερινό κινηματογράφο.

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής: https://www.alexpolis.gr/bicycle/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη