Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

ARENA YACHTS

Η Arena Yachts δημιουργήθηκε με ένα σκοπό… να προσφέρει πολυτελείς, ξέγνοιαστες και ασφαλείς διακοπές στις ελληνικές θάλασσες και σε μοναδικούς προορισμούς.

Με 50 χρόνια εμπειρίας στη θάλασσα, αγάπη και σεβασμό για αυτή, οι ιδρυτές της Arena Yachts, δημιούργησαν μια εταιρεία που υπόσχεται να κάνει πραγματικότητα τις διακοπές των ονείρων σας! 

Μοναδικοί προορισμοί να επιλέξετε όπως η Σαμοθράκη, η Θάσος, η Καβάλα, η Χαλκιδική και οι Σκιάθος- Σκόπελος- Αλόνησσος.

Οργανώστε κρουαζιέρες με Skipper ή Bareboat.Skippered” είναι το είδος κρουαζιέρας κατάλληλο για όσους έχουν μικρή ή και καθόλου εμπειρία χρήσης ιστιοφόρου σκάφους. Οι skipper της ARENA YACHTS είναι άρτια καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι και θα σας οδηγήσουν στις καλύτερες παραλίες, στις πιο μαγευτικές αμμουδιές και σε κόλπους με σμαραγδένια νερά.

Το ”Bareboat charter” απευθύνεται σε όσους έχουν πιστοποιημένες γνώσεις ιστιοπλοΐας και θέλουν να ζήσουν δυνατές συγκινήσεις κάνοντας το αγαπημένο τους σπόρ .

Η Arena Yachts προσφέρει επίσης την επιλογή για την διοργάνωση και διεξαγωγή events. Επικοινωνήστε για να διοργανώσετε μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους γύρω σας, σε ένα από τα πολυτελή σκάφη.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email