Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Beach bar Bousoulas … o Μπούσουλας των beach bar!

Ο υδράργυρος στο κόκκινο, η θερμοκρασία στα ύψη και η ζέστη αφόρητη.

Αυτή  η κατάσταση που επικρατεί το καλοκαίρι, και οι περισσότεροι από μας – αν όχι όλοι – αναζητούμε ένα μέρος που θα μας προσφέρει δροσιά για να κάνουμε τις βουτιές μας.
Η απάντηση σε αυτό φυσικά είναι μία Beach Bar Bousoulas, που αλλού στην παραλία των Δικέλλων!


Απολαύστε ποιοτικούς και αρωματικούς καφέδες, παγωμένες μπύρες και αγαπημένα κοκτέιλ που ταξιδεύουν τις αισθήσεις σε εξωτικούς προορισμούς  το οποίο είναι κάτι από τα λίγα που μπορεί να προσφέρει το Beach Bar Bousoulas.


Μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά το Beach Bar Bousoulas υπόσχεται να απομακρύνει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη δίνοντας ένα τρόπο διαφυγής απ την ρουτίνα με τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει.

Τα Σαββατοκύριακα, αποτελεί το απόλυτο σημείο για να περάσει κάποιος τη μέρα του, μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας, στην μαγευτική παραλία των Δικέλλων.


Και επειδή τόσες ώρες στην παραλία, όλο και κάτι θα θέλετε να τσιμπήσετε, ο Μπούσουλας έχει μεριμνήσει και γι’ αυτό και προσφέρει από club sandwich για τους πιο μερακλήδες, μέχρι φρουτοσαλάτα για τους πιο fit.


Καταγάλανα, πανέμορφα νερά, απόλυτα οργανωμένο beach bar, εξαιρετικά ροφήματα και φαγητό, άψογο και φιλικό service συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό το οποίο πρέπει να αποτελέσει την επιλογή σας για να περάσετε όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές στην παραλία!

Beach bar Bousoulas … o Μπούσουλας των beach bar!

BOUSOULAS BEACH BAR

Αλεξανδρούπολη, Παραλία Δικέλλων

Tηλ. 6944934666

Facebook Page – Beach Bar Bousoulas

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη