Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Αλεξανδρούπολη: Το click away δείχνει να έχει σφυγμό στην αγορά

Δύο εικοσιτετράωρα πριν την ημέρα των Χριστουγέννων και όσο κυλάνε οι ημέρες το click away δείχνει να κερδίζει χώρο στην αγορά. Χωρίς σε καμιά περίπτωση να μπορεί αυτό να υποκαταστήσει την φυσική ροή της αγοράς υπό κανονικές συνθήκες το click away όμως δείχνει να κερδίζει πόντους μέρα με τη μέρα.

Από τη μια οι καταναλωτικές ανάγκες που δεν σταματούν ποτέ, από την άλλη η εξοικείωση του κόσμου με το νέο τρόπο αγορών και τέλος με την υπερπροσπάθεια των επαγγελματιών να προσαρμοστούν μέσα σε χρόνο dt στις νέες συνθήκες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους φαίνεται πως αρχίζει να δημιουργεί μία κινητικότητα στην αγορά.

Οι επαγγελματίες του λιανεμπορίου δηλώνουν σίγουρα ταλαιπωρημένοι από αυτό το σύστημα όμως είναι πρόθυμοι να κάνουν την υπέρβαση που χρειάζεται ώστε να καταφέρουν να ανακτήσουν τμήμα του χαμένου τζίρου και να μη μείνουν σε μηδενικά επίπεδα.

Όλα δείχνουν ότι σήμερα και αύριο η κίνηση στην αγορά, λαμβανομένων υπόψη των έκτακτων συνθηκών, θα κορυφωθεί. Άλλωστε αυτό αποτυπώνεται και από την κίνηση που υπάρχει στην αγορά η οποία δείχνει να είναι αυξημένη. Ας ελπίσουμε αυτό να μη φέρει άλλες συνέπειες στην περιοχή μας…

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη