Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Παιδικές πισίνες για ένα απίθανο καλοκαίρι στο etoy.gr – Ατελείωτο παιχνίδι σε πολλά σχέδια

Φυσικά το καλοκαίρι, η καλύτερη διασκέδαση των παιδιών είναι θάλασσα με το κολύμπι, τα παιχνίδια, τη δροσιά της και την ανεμελιά της.

Όμως όταν δεν είναι εύκολα προσβάσιμη, τότε πρέπει οι γονείς να… φέρουν τη θάλασσα σπίτι τους. Και τι καλύτερο από μια παιδική φουσκωτή πισίνα! Γιατί;

Οι καλοκαιρινές παιδικές πισίνες κατηγοριοποιούνται τόσο ανάλογα με το μέγεθός τους το οποίο προσδιορίζει και για ποια ηλικία είναι κατάλληλες

Υπάρχουν διάφορα μεγέθη όπως:

1) Πισίνα Για ένα παιδί

2) Πισίνα Για 3 παιδιά

όσο και με άλλα κριτήρια όπως είναι τα σχέδια τους ή το σχήμα που θα έχουν (αν είναι στρογγυλές ή τετράγωνες, αν έχουν σχήμα μονόκερο, κύκνος, φλαμίνγκο κλπ)

3) Παιδική Πισίνα Φλαμίνγκο

4) Παιδική Πισίνα Κύκνος

και με λοιπά χαρακτηριστικά όπως π.χ. αν έχουν φουσκωτό μέρος για να γίνονται νεροτσουλήθρα

καθώς και με τα αξεσουάρ που θα φέρουν όπως π.χ. αν θα έχουν κάποια μπασκέτα ή (για πιο εξελιγμένες) αν θα έχουν κάποιο κιτ συντήρησης κλπ.

Έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο για πρακτικούς λόγους αλλά και για την ασφάλεια του παιδιού η επιλογή μιας πισίνας στο κατάλληλο για την ηλικία μέγεθος.

Επιπλέον πέρα από τη γονική επίβλεψη και το σωστό μέγεθος πισίνας είναι σημαντικό μετά τον καθαρισμό να μην μείνουν νερά σε κάποιο σημείο της πισίνας γιατί μπορεί να αναπτυχθεί μούχλα και μικροοργανισμοί.

Ευελιξία τοποθέτησης, μεταφοράς και αποθήκευσης.

  1. Μιας και μια τέτοια πισίνα είναι συνήθως φουσκωτή, είναι βολική τόσο στο μέρος που θα την τοποθετήσετε, όσο και στην τοποθέτησή της αλλά και στην αποθήκευσή της μετά το παιχνίδι.
  2. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να την φουσκώσετε στο μπαλκόνι, στον κήπο σας, στην ταράτσα σας ακόμα και μέσα στο σπίτι σας.
  3. Αν χρειαστεί να μεταφερθεί γίνεται σχετικά εύκολα.
  4. Και όταν οι μικροί μας φίλοι δεν θέλουν να παίξουν άλλο στο νερό τη ξεφουσκώνετε, τη διπλώνετε και την αποθηκεύετε χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Είτε διαθέτετε σπίτι με αυλή είτε μένετε σε διαμέρισμα, η πισίνα αυτή είναι ιδανική για εσάς.

Ασφάλεια και Υγιεινή

Μια τέτοια πισίνα καθαρίζεται πολύ εύκολα με ένα σκούπισμα μέσα-έξω ή απλά την πλένετε με σαπούνι και νερό και μετά την αφήνετε να στεγνώσει πριν την μαζέψετε.

Παράλληλα προσφέρει και πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με την ανοιχτή θάλασσα καθώς λόγω του συγκεκριμένου χώρου και του περιορισμένου βάθους της είναι αρκετά ασφαλής.

Πάντα θα χρειάζεται η γονική επίβλεψη αλλά η ασφάλειά της είναι δεδομένη.

Επιπλέον το υλικό κατασκευής μιας τέτοιας πισίνας είναι συνήθως PVC σε στρώματα κάτι σημαίνει πως είναι αρκετά ανθεκτικές.

Προσιτή τιμή

Μία τέτοια πισίνα έχει χαμηλό κόστος κάτι που την καθιστά προσιτή σε όλους. Οι τιμές τους ξεκινούν από 9,99€ .

Τα παιδιά αγαπούν τη θάλασσα, αλλά όταν δεν γίνεται η οικογένεια να πάει στη θάλασσα τότε οι γονείς μπορούν να… φέρουν τη χαρά της θάλασσας…….σπίτι, με μια παιδική πισίνα….φυσικά από το etoy.gr.

Βρείτε μεγάλη ποικιλία από φουσκωτές πισίνες σε διάφορα χρώματα, μεγέθη και σχέδια σε αξεπέραστες τιμές !

Περισσότερες πληροφορίες στο https://etoy.gr/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη