Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Evroshop.gr : Μια διαδικτυακή πύλη για τα προϊόντα του Έβρου.

Στον Έβρο υπήρχε ανέκαθεν μια αξιόλογη παραγωγική βάση με τον πρωτογενή τομέα να πρωταγωνιστεί και να μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Τα περισσότερα από αυτά χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, καθώς ευνοούνται από κλίμα, έδαφος, νερά, αλλά και από το γεγονός ότι οι Εβρίτες παραγωγοί φτιάχνουν με αγάπη και μεράκι τα προϊόντα τους.

Μετά από μια περίοδο υποχώρησης, ο πρωτογενής τομέας επανέρχεται στο προσκήνιο μαζί με την συζήτηση για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας. Η σύνδεση του με τον δευτερογενή τομέα (μεταποίηση, οικοτεχνίες) μας δίνει νέα τυποποιημένα προϊόντα, τα οποία διεκδικούν με αξιώσεις τη θέση τους στην αγορά. Ωστόσο υπάρχει ακόμα κάποια υστέρηση σε θέματα μάρκετινγκ και πωλήσεων. Προσθέτοντας σε αυτά και το υψηλό μεταφορικό κόστος, έχουμε σαν αποτέλεσμα τα περισσότερα εβρίτικα προϊόντα να καταναλώνονται κυρίως εντός του νομού και να είναι σχετικά άγνωστα ή δυσεύρετα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Το διαδίκτυο και το ηλεκτρονικό εμπόριο που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, έρχεται να προσφέρει νέες δυνατότητες και ευκαιρίες στους Εβρίτες παραγωγούς και τα προϊόντα τους, ώστε να έρθουν σε επαφή με καταναλωτές που βρίσκονται σε μακρινές αποστάσεις. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που να συγκεντρώσει όλα τα προϊόντα από τον Έβρο και να τα στέλνει σε όλη την Ελλάδα και στη συνέχεια και στο εξωτερικό.

Η ιδέα έγινε πράξη και πριν λίγο καιρό δημιουργήθηκε το evroshop. Στο μικρό διάστημα από τη λειτουργία του έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 600 διαφορετικά προϊόντα, από τρόφιμα και ποτά μέχρι κοσμήματα, καλλυντικά και φυσικά τα φημισμένα μεταξωτά Σουφλίου! Με ταχύτητα και ασφάλεια, τα δέματα φτάνουν πλέον σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ ήρθαν ήδη οι πρώτες παραγγελίες από Κύπρο, Γερμανία και Ολλανδία! Οι ευχαριστημένοι πελάτες δίνουν ώθηση για την συνέχιση και την ενίσχυση της προσπάθειας.

Σε λίγες μέρες το evroshop θα βρίσκεται σε νέο επισκέψιμο χώρο, στην οδό Κουντουριώτου 13, στην Αλεξανδρούπολη. Η επιτυχία του εγχειρήματος θα δώσει οφέλη εκτός από τους δημιουργούς του, σε όλους τους συνεργάτες παραγωγούς και συνολικά στην εβρίτικη οικονομία. Φιλοδοξία των ανθρώπων του evroshop είναι να συγκεντρώσουν σταδιακά όλα τα εβρίτικα προϊόντα και να τα βοηθήσουν να κατακτήσουν την υψηλή θέση που αξίζουν, τόσο στην ελληνική, όσο και στην διεθνή αγορά. Το σλόγκαν τους συμπυκνώνει με λίγα λόγια την επιθυμία για συνδυασμό ιδιαίτερων χαρακτηριστικών για τον καταναλωτή, όπως η ποιότητα, η απλότητα και η ευκολία: «Εξαιρετικά προϊόντα από τον Έβρο, με ένα κλικ στην πόρτα σας!»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη