Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

H λίστα του Politico: H Γαλάτω Αλεξανδράκη και ο Φειδίας Παναγιώτου κορυφαίοι freak νέοι ευρωβουλευτές

Η επιθεώρηση ξεχωρίζει 23 νεοεκλεγμένους βουλευτές και «βαθμολογεί» τα πιο απροσδόκητα  νέα μέλη του ευρωκοινοβουλίου

Τη δική του λίστα με τους πιο απροσδόκητους -τους πιο «περίπτωση»-  νεοεκλεγμένους ευρωβουλευτές έφτιαξε το Politico. Στην κορυφή της λίστας των 23 freak νεοεκλεγέντων βρίσκεται ο youtuber Φειδίας Παναγιώτου από την Κύπρο και ακολουθεί η 76χρονη κτηνοτρόφος- κρεοπώλης από την Αλεξανδρούπολη, Γαλάτω Αλεξανδράκη, που εξελέγη με την Ελληνική Λύση και αναμένεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις Βρυξέλλες.

Στον ίδιο κατάλογο, και μάλιστα, ψηλά περιλαμβάνεται και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, την οποία το Politico, αφού σημειώνει ότι το όνομά της είναι αυτό της θεάς της ομορφιάς, την χαρακτηρίζει «θεά του body shaming. 

Πρώτος στο κατά Politico, «Kooky Group» είναι ο Κύπριος Φειδίας Παναγιώτου. Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο 25χρονος influencer και νέος ευρωβουλευτής είναι πίσω από viral επιτυχίες στο YouTube, ήρθε τρίτος στην Κύπρο. Έχει 2,1 εκατομμύρια συνδρομητές και έχει συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο προβολές για το βίντεό του με τίτλο «Ανάγκασα τον Έλον Μασκ να με αγκαλιάσει» και 5 εκατομμύρια για ένα που ονομάζεται «Έζησα στο αεροδρόμιο για 7 ημέρες δωρεάν». «Αν τον δείτε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, θα είναι επειδή είναι καθ’ οδόν προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου θα είναι ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και έχει πει ότι θέλει να δημιουργήσει το δικό του κόμμα… ». 

Θα γίνει η κρεοπώλης της Θράκης, κρεπώλης των Βρυξελλών, ρωτά το Politico και προσθέτει με σκωπτική διάθεση για την 76χρονη Γαλάτω Αλεξανδράκη που εξελέγη με την Ελληνική Λύση στο ευρωκοινοβούλιο, ότι δεν υπάρχει έστω μια φωτογραφία της on line, αλλά «είναι τόσο γνωστή στην περιοχή που δεν χρειάστηκε να δώσει έστω μια συνέντευξη ή να κάνει καμπάνια». Πάντως, σημειώνει ότι μένει να απαντήσει η κυρία Γαλάτω Αλεξανδράκη αν προτίθεται τελικά να πάει στις Βρυξέλλες και να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα. 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη