Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Just Dog It Club – Μένια Νικολαΐδου

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο στην Αλεξανδρούπολη που είναι συνδεδεμένο με την αγάπη  για τους σκύλους αυτή είναι σίγουρα η Μένια Νικολαΐδου με το JUST DOG IT CLUB

Υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν την Μένια και τον χώρο που έχει για την την εκπαίδευση σκύλων. Υπάρχουν όμως και πολλοί που αναζητούν λύσεις για την εκπαίδευση του σκύλου τους και κάποιες φορές για την φύλαξή του όταν υπάρχει λόγος να είναι μακριά από το αγαπημένο τους τετράποδο.  

Ας γνωρίσουμε την Μένια…

H Μένια Νικολαΐδου  ασχολείτε επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων 16 ολόκληρα χρόνια. Η καλή επικοινωνία και η αγάπη της για τους σκύλους της δίνει την ευκαιρία  να είναι πάντα στην γραμμή εξέλιξης πάνω στην εκπαίδευση τους.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης 


Στο κέντρο εκπαίδευσης σκύλων JUST DOG IT CLUB  που βρίσκεται 1 λεπτό από τα παιδικά χωριά SOS Θράκης και δίπλα στον οικισμό Αρίστηνο διαθέτει  μαζί με 24ωρο προσωπικό καταλύματα σκύλων με άριστες εγκαταστάσεις σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στην φύση!


Το Καταλύματα Σκύλων


Μια ιδέα ιδιοκτητών σκύλων ήταν αφορμή να γίνει υπηρεσία του κέντρου  JUST DOG IT CLUB που είναι η διαμονή τους στον χώρο που διαθέτουμε με κρατική άδεια για τα αγαπημένα μέλη της οικογένειας των τετράποδων φίλων σας όσο εσείς λείπετε για επαγγελματικούς λόγους, διακοπές ή γιατί κάνετε εργασίες οικίας.


Τα δωμάτια μας είναι 6 τετραγωνικά έκαστο και φυσικά αυτόνομο. Η βόλτα τους είναι 4 φορές την ημέρα στους καταπράσινους στίβους μας μέσα στην φύση ,πάντα με την επιτήρηση του προσωπικού μας.
Καθημερινή απολύμανση δωματίων με ειδικά απολυμαντικά που δεν βλάπτουν την υγεία των σκύλων.
Όσο λείπετε σημασία έχει να είστε και ξένοιαστοι κηδεμόνες και ο σκύλος σας να είναι ασφαλής και χαρούμενος. Αυτό η Μένια Νικολαΐδου μπορεί να το προσφέρει.

Αν θέλετε λοιπόν να εκπαιδεύσετε τον αγαπημένο σας σκύλο ή να τον παραδώσετε για φιλοξενία μερικών ημερών, δεν  έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την Μένια στο 6945 643 123 για να ενημερωθείτε  για όλα αυτά.  

Θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλά να μάθετε για τον αγαπημένο σας σκύλο και σίγουρα να του προσφέρετε ένα πιο όμορφο περιβάλλον επικοινωνίας με εσάς και τους γύρω του.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη