Τρίτη 23 Απριλίου 2024

KOM on Party: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα τον αποκριάτικων εκδηλώσεων – Το Σάββατο η καρναβαλική παρέλαση στην Κομοτηνή

Το τριήμερο των αποκριάτικων εκδηλώσεων KOM on party ξεκινάει την Πέμπτη στην Κομοτηνή με το τσίκνισμα και ολοκληρώνεται το Σάββατο με την μεγάλη βραδινή καρναβαλική παρέλαση.

Το τριήμερο πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων της ΔΚΕΠΠΑΚ, είναι το εξής:

Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου: Από τις 6 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης, η παραδοσιακή εκδήλωση για την ημέρα, με δωρεάν σουβλάκια και κρασί και χορό. Μαζί μας, το συγκρότημα «Λαλητάδες της Ροδόπης».

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου: Από τις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης, το παραδοσιακό θρακιώτικο καρναβάλι, ξεκινά το φετινό KOMon PARTY, με την εκδήλωση που οργανώνει ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης. Με περιπαικτική διάθεση στήνεται το γλέντι γύρω από μία φωτιά και ξεκινά και ο χορός με το συγκρότημα «Εβρίτικη Ζυγιά»

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου: Από τις 7 μ.μ., μπροστά από την Τσανάκλειο, ξεκινά η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και μέσω των οδών Δημοκρίτου και Ορφέως, καταλήγει στην πλατεία Ειρήνης, για το μεγαλύτερο αποκριάτικο party της πόλης, με επικεφαλή τον πιο διασκεδαστικό σύλλογο της πόλης τους Trel@cademy.  Το KOMon PARTY σμίγει και φέτος, 30 περίπου καρναβαλικές ομάδες από την πόλη, την περιφέρεια και το εξωτερικό και ξεφαντώνουν ως αργά το πρωί.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, θα κλείσουν οι δρόμοι που θα σχετίζονται με το γεγονός, για την ασφάλεια των καρναβαλιστών και του κοινού που θα την παρακολουθήσει, γι αυτό παρακαλούνται για εκείνες τις ώρες οι οδηγοί, να δείξουν υπομονή και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας που θα δίνει το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής.

Σημειώνεται, ότι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ, θα γίνει η κλήρωση για τη σειρά των ομάδων που θα μετέχουν στην καρναβαλική παρέλαση. Η σειρά θα ανακοινωθεί με νέο Δελτίο Τύπου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη