Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

N. Γεωργιάδης προς “επαγγελματίες” εστίασης που δεν έκλεισαν: “χάσατε την εκτίμηση και την ανοχή όλων αυτών των συναδέλφων σας”!

Με δυναμική συμμετοχή των μελών της εστίασης εξελίσσεται από το πρωί σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η κινητοποίηση που είχε προγραμματιστεί από το Σωματείο Εστίασης νομού Έβρου αντιδρώντας κυρίως στην παράταση των μέτρων του περιορισμού ωραρίου λειτουργίας στα καταστήματα της Περιφέρειας μας και κατ΄ επέκταση του νομού Έβρου με κλείσιμο τω καταστημάτων τους.

Παρ΄όλη την πολύ μεγάλη συμμετοχή που είχε η σημερινή κινητοποίηση, με τα μέλη της να δίνουν δυναμικό παρών στην συγκέντρωση που έγινε νωρίτερα το μεσημέρι στην στοά του Επιμελητηρίου στην Αλεξανδρούπολη, φαίνεται πως δεν “ακολούθησαν” όλοι οι επαγγελματίες της εστίασης τις οδηγίες και την απόφαση του σωματείου και λειτούργησαν τις επιχειρήσεις τους κανονικά.

Αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε όπως ήταν φυσικό τα υπόλοιπα μέλη του σωματείου και φυσικά τον πρόεδρο Νίκο Γεωργιάδη. Η ενόχληση αποτυπώνεται στην ανάρτηση που έκανε νωρίτερα σήμερα στέλνοντας και μήνυμα στους συναδέλφους που επέλεξαν να μην ακολουθήσουν την σημερινή κινητοποίηση.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του προέδρου του Σωματείου Εστίασης Νίκο Γεωργιάδη.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη