Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

“To παιχνίδι” Ένα κατάστημα από την Αλεξανδρούπολη που κατέκτησε την Ελλάδα με το e-shop.

Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ξεκίνησε το 1991 ως μια τοπική επιχείρηση με διακριτή την αγάπη για τα παιδιά.

Με την πάροδο του χρόνου και την αμέριστη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας εξελίχθηκε σε μια μεγάλη επιχείρηση με τρία μεγάλα  καταστήματα σε  Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή συνολικής έκτασης 1200 τμ. Όπως ήταν φυσικό, η δεύτερη γενιά που ανέλαβε δράση στην επιχείρηση προχώρησε στην δημιουργία ενός εξαιρετικά επιτυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος υπό την επωνυμία www.etoy.gr .

Συνεργάζεται πάνω από 20 χρόνια με αξιόπιστες και δημοφιλής εταιρίες παιχνιδιών όπως (Hasbro, Mattel, Giochi Presiozi, AS) και μια πλειάδα επώνυμων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον παγκόσμιο χώρο του παιχνιδιού.

Παιχνίδια για κάθε ηλικία, τα πάντα από επιτραπέζια για μικρούς και μεγάλους, μεγάλη γκάμα σε σχολικά είδη ποιότητας, εποχικά παιχνίδια, στολές, αγαπημένοι ήρωες,  game room όλα σε τεράστια ποικιλία αγαπημένα brands, με περισσότερους από 10.000 κωδικούς πιστοποιημένων προϊόντων στα πρότυπα ευρωπαϊκών προδιαγραφών όλα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές!!

Οι χώροι είναι διαμορφωμένοι ανά κατηγορία και κάθε γωνιά αποτελεί μια δημιουργική εξερεύνηση που δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα στα παιδιά αλλά και σε γονείς και επισκέπτες.

Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ με την πολυετή και επιτυχημένη παρουσία του στο χώρο μπορεί και δύναται να εξασφαλίζει στους πελάτες του το ιδανικό status. Την αγορά προϊόντων άριστης ποιότητας σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές.

Συμμετέχει ενεργά σε ενέργειες και δράσεις στην συλλογική προσπάθεια να κρατηθεί ψηλά στις προτεραιότητες του η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Ενώ το προσεκτικά επιλεγμένο προσωπικό καλωσορίζει πάντα με χαμόγελο και διάθεση απόλυτης εξυπηρέτησης τον κάθε πελάτη .

Το πρώτο κατάστημα βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μάκρης 23 στη δυτική έξοδο της πόλης με δικό του πάρκινγκ . Τηλέφωνο 2551038810

Το δεύτερο κατάστημα είναι επί της οδού Βενιζέλου 44 παραπλέυρως του ΚΤΕΛ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2551036798

Το τρίτο κατάστημα βρίσκεται στην πόλη της Κομοτηνής επί της οδού Γ.Παπανδρέου 16 .τηλέφωνο 2531105844

Ενώ για το ηλεκτρονικό κατάστημα www.etoy.gr  μπορείτε να στείλετε email στο [email protected]

Το τηλέφωνο εξυπηρέτησης του κοινού είναι το 2551110304

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη