Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Yacht and Surf Club ΟΦΘΑ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήρθε η ώρα να ζήσετε την  ξεχωριστή εμπειρία του windsurf, του kitesurf και της ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης στην Αλεξανδρούπολη.

Έλατε στις εγκαταστάσεις του ΟΦΘΑ και ενημερωθείτε  για τα προγράμματα που έχουν να σας προσφέρουν στο Yacht and Surf Club ΟΦΘΑ.

Ο ΟΦΘΑ(Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης) με  πολυετή εμπειρία και παράδοση στα θαλάσσια αθλήματα, προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων.

Μπορείτε  να συνδυάσετε τα μαθήματα windsurf και kitesurf και παράλληλα να αθληθείτε, πάνω από όλα με ασφάλεια. Με την σχολή Ιστιοπλοΐας θα μάθετε να ταξιδεύετε στην ανοιχτή θάλασσα με το ιστιοπλοϊκό σκάφος σε επίπεδο skipper και advanced. Με ειδικά ατομικά μαθήματα για  ενηλίκους και παιδιά, για αρχάριους αλλά και για άτομα που έχουν εμπειρία.

Ο ΟΦΘΑ  ειδικεύεται  σε :
  • Windsurf
  • Kitesurf
  • Sup
  • Catamaran
  • Yacht Skipper Academy

Σε αυτά τα αθλήματα φυσικά και θα είναι δίπλα σας ο κ. Νάσος Διδασκάλου  ο υπεύθυνος της σχολής, γνωστός και  έμπειρος αθλητής. Με πολλές διακρίσεις και πιστοποιήσεις επάνω στον κλάδο της Ιστιοπλοΐας της Ιστιοσανίδας και της αετοσανίδας. Η σχολή θα σας παρέχει της κατάλληλες γνώσεις και τον εξοπλισμό του αθλήματος που επιθυμείτε.

Τα μαθήματα γίνονται από Μάρτιο έως και Νοέμβριο.

Η Ακαδημία  παρέχει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για τους μαθητές για τις ανέσεις τους και την ασφάλεια τους όπως και την κατάλληλη οργάνωση που σας βοηθούν να απολαύσετε με άνεση και ασφάλεια τα αθλήματα της θάλασσας.

Η θάλασσα σας περιμένει!

Υπεύθυνος εκπαίδευσης: Nάσος Διδασκάλου

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 0030 6948 231 703

Email:ofthasailing@gmail.com

Site: http://www.oftha.gr/sailing/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email