Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 24 Ιουλίου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης προχώρησαν στη σύλληψη ενός ημεδαπού, υπεύθυνου και συνιδιοκτήτη καταστήματος στην Αλεξανδρούπολη.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα είχε προσφερθεί αλκοολούχο ποτό σε ανήλικη. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμη ένας ημεδαπός, συνιδιοκτήτης του καταστήματος.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.
Ακολουθεί αυτούσια η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συνελήφθη την 24-7-2026 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης, ένας ημεδαπός – υπεύθυνος – συνιδιοκτήτης καταστήματος, όπου διαπιστώθηκε να έχει προσφερθεί αλκοολούχο ποτό σε ανήλικη, ενώ αναζητείται έτερος ημεδαπός – συνιδιοκτήτης του καταστήματος. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.









