Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026

Από την Κρήτη στον Έβρο – 35χρονη οδηγούσε αυτοκίνητο με ιστορία… υπεξαίρεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου 2025 συνελήφθη σε οικισμό του Έβρου μία 35χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο είχε προηγηθεί δήλωση υπεξαίρεσης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Διδυμοτείχου διαπίστωσαν ότι το όχημα είχε δηλωθεί ως υπεξαιρεθέν μία ημέρα νωρίτερα, στις 2 Δεκεμβρίου 2025, σε αστυνομική υπηρεσία της Κρήτης.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε με σκοπό να αποδοθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη του, ενώ η γυναίκα οδηγήθηκε για τα περαιτέρω.

Όπως αναφέρεται από την ΕΛ.ΑΣ., την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη την 3-12-2025 το μεσημέρι σε οικισμό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Διδυμοτείχου μία αλλοδαπή, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο για το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί υπεξαίρεση την 2-12-2025 σε αστυνομική υπηρεσία της Κρήτης. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη