Πέμπτη 25 Ιουνίου 2026

Καιρός: Επιστρέφουν οι υψηλές θερμοκρασίες και τα μελτέμια

Στις υψηλές θερμοκρασίες επιστρέφει ολόκληρη η χώρα από σήμερα Κυριακή (13/7) με τον υδράργυρο να φτάνει και τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός θα είναι γενικά ηλιόλουστος ενώ τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσειςκατά τόπους στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 34 με 36 και κατά τόπους στα κεντρικά ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 32 με 34 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ .

Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη