Κλειστός είναι από σήμερα, Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, ο παραλιακός δρόμος Δικέλλων – Μεσημβρίας, εξαιτίας έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνική Αστυνομία, αποφασίστηκε η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων λόγω ισχυρής βροχόπτωσης και πλημμυρικών φαινομένων, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τη μεταφορά φερτών υλικών επί της παραλιακής οδού. Τα υλικά αυτά καθιστούν την κυκλοφορία επικίνδυνη και μη ασφαλή και στα δύο ρεύματα.
Κατά τη διάρκεια ισχύος του μέτρου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Δικέλλων – Μεσημβρίας.
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, τα μέτρα τίθενται σε ισχύ από τη δημοσίευσή τους σήμερα, Πέμπτη 05-02-2026, και θα παραμείνουν σε εφαρμογή μέχρι την αποκατάσταση των συνθηκών και την άρση των έκτακτων λόγων που τα επέβαλαν.
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Τροχαίας και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις στην περιοχή.
Κ.Π.









