Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025

Στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο η Εθνική Πόλο Γυναικών

Στο Ανθίμειο Εκκλησιατικό Πολιτιστικό Κέντρο της Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως όπου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άνθιμος και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης καλωσορίζουν την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών στην πόλη μας!

Οι αθλήτριες της Εθνικής μας αγωνίζονται στο Water Polo World Cup που διεξάγεται από τις 14 έως και τις 19 Ιανουαρίου 2025 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης”.

Ο κ.κ. Άνθιμος εκτός από τις ευλογίες του έδωσε και στα μέλη της αποστολής από μία εικόνα, ενώ έκανε το δικό του κάλεσμα για τους αγώνες, τονίζοντας πως άπαντες θα πρέπει να βρεθούν στο πλευρό των κοριτσιών του Χάρη Παυλίδη. Από την πλευρά της η Εθνική ομάδα χάρισε στον Σεβασμιότατο μία μπάλα του πόλο και ένα μπλουζάκι της Εθνικής.

Η αρχηγός Ελευθερία Πλευρίτου, η τερματοφύλακας Ιωάννα Σταματοπούλου και ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΚΟΕ Δημήτρης Σελετόπουλος, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, ευχαρίστησαν τον Σεβασμιότατο σημειώνοντας πως αυτή η επίσκεψη ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να τους συμβεί πριν την έναρξη των αγώνων, ενώ στάθηκαν και στις εξαιρετικές όπως είπαν εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου, με τον κ. Σελετόπουλο να δηλώνει πως είναι βέβαιος ότι η ομάδα θα εξασφαλίσει την πρόκριση.

Πληροφορίες από sportsaddict.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη