Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Βράβευση του Σχολικού Διαγωνισμού «Ανακυκλώνουμε στο Σχολείο 2023-2024» από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σας προσκαλεί στην εκδήλωση βράβευσης του Σχολικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης «Ανακυκλώνουμε στο Σχολείο 2023-2024», Κατηγορία: Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Αλεξανδρούπολη, την Τετάρτη 12-06-2024 και ώρα 10:30π.μ.

Ο Σχολικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης «Ανακυκλώνουμε στο Σχολείο 2023-2024» υλοποιείται για μία ακόμη σχολική χρονιά, από το Δήμο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου, με σκοπό την προώθηση της ανακύκλωσης και της «Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ)» στα σχολεία του Δήμου μας, της πρωτοβάθμιας (νηπιαγωγεία και δημοτικά) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γυμνάσια).

Με την εφαρμογή της Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ), καθώς και από δωρεές πόντων από τους πολίτες, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ανακύκλωσης www.recycle-win.gr και της εφαρμογής για κινητά “Recycle-win”, το κάθε σχολείο κέρδισε πόντους επιβράβευσης. Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ορατά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, που έληξε τη Δευτέρα 03-06-2024, για την κατηγορία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τις πρώτες 2 θέσεις, καταλαμβάνουν τα σχολεία που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους ανά μαθητή.

Την Τετάρτη 12-06-2024 και ώρα 10:30π.μ., στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Αλεξανδρούπολης, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας, τα οποία συμμετείχαν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, θα επιβραβευθούν για τη συμμετοχή τους, ενώ στα δύο που διακρίθηκαν, θα δοθούν βραβεία και δώρα για τις σχολικές τους μονάδες .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη