Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Ορόσημο για το Διδυμότειχο η ίδρυση του Τμήματος Ψυχολογίας

Την στιγμή που μεταφέρεται το Δημαρχείο Διδυμοτείχου , ώστε να δημιουργήσει χώρο για την έλευση του Νέου Τμήματος Ψυχολογίας στην πόλη, εκδόθηκε το ΦΕΚ καθορισμού των εισακτέων στα τμήματα Πανεπιστημίων όλης της Χώρας. Φυσικά, μέσα δεσπόζει και το νεοσύστατο Τμήμα με 100 εισακτέους φοιτητές.

Η ίδρυση του Τμήματος Ψυχολογίας αποτελεί ορόσημο για το Διδυμότειχο, καθώς προσφέρει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης για την πόλη. Αυτή η σημαντική προσθήκη στο ακαδημαϊκό τοπίο αναμένεται να ενισχύσει τόσο την τοπική κοινωνία όσο και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Διδυμοτείχου “η έλευση των πρώτων 100 φοιτητών σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής γεμάτης προκλήσεις και ευκαιρίες. Η τοπική κοινωνία αγκαλιάζει αυτό το νέο κεφάλαιο, αναμένοντας με ανυπομονησία την συμβολή των νέων ακαδημαϊκών και την θετική επίδραση που θα έχει το τμήμα στην περιοχή.

Με το Τμήμα Ψυχολογίας να αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του Διδυμοτείχου, ανοίγεται ο δρόμος για περαιτέρω ανάπτυξη και καινοτομία, εδραιώνοντας την πόλη ως κέντρο ακαδημαϊκής αριστείας και πολιτιστικής ζωντάνιας.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη