Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Νέα ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας λόγω τροποποίησης των οδηγιών από την Κεντρική Διοίκηση

καθαριστριες

Οι συνεχείς αλλαγές στην προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας για τις σχολικές μονάδες από την πλευρά της Κυβέρνησης έχει αναγκάσει τους δήμους της χώρας να προβούν και αυτοί με την σειρά τους σε διορθωτικές ανακοινώσεις αναφορικά με τα νέα δεδομένα που ισχύουν για την πρόσληψη. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε ανάρτηση του σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι ενδιαφερόμενοι-ες πρέπει να δώσουν προσοχή στα παρακάτω:

α) Όλες και όλοι όσοι έκαναν αίτηση πρέπει να την κάνουν ξανά και όσες/όσοι επιθυμούν να κάνουν για πρώτη φορά!

β) Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές!

γ) Όσες και όσοι έχουν εργαστεί ως σχολικοί καθαρίστριες/καθαριστές πρέπει να συμπληρώσουν την νέα αίτηση επί τη βάση των αιθουσών, όπως δηλώνουν και οι βεβαιώσεις των σχολικών επιτροπών ή και των διευθυντών των σχολικών μονάδων πριν το 2011 (για όσες και όσους εργάστηκαν πριν το 2011 καλούνται να προσκομίσουν ηλεκτρονικά στο ίδιο email βεβαιώσεις των διευθυντών των σχολικών μονάδων)!

δ) Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ3/25449/25-8-2020 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]

ε) Ισχύει νέα προθεσμία 3 εργάσιμων ημερών για όλες και όλους από 26-08 έως και 28-08-2020.

Αναλυτικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι-ες θα αντλήσουν εδώ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email