Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Παραμένει αναξιοποίητο και παρατημένο παρά τις δεσμεύσεις το Πάρκο Ποιμενίδη

«Το μεγάλο έργο τον παιδικών χαρών έχει ήδη δημοπρατηθεί και ξεκινάει εκτός απροόπτου μέσα στο καλοκαίρι. Για τον συγκεκριμένο χώρο προβλέπονται δύο σύγχρονες παιδικές χαρές, φωτισμός, βρύσες και παγκάκια».

Οι παραπάνω γραμμές ανήκουν στον πρώην πλέον αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Αλεξανδρούπολης Κυριάκο Αραμπατζή, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο είχε σχολιάσει άρθρο του focustonevro.gr που δημοσιεύθηκε στις 6 Μα΅ΐου και αναφερόταν στον… παρατημένο χώρο του πάρκου Ποιμενίδη στην περιοχή του ΚΕΓΕ. Ενός τεράστιου χώρου που είναι αναξιοποίητος (θυμηθείτε το άρθρο κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Παρά τις δεσμεύσεις για δημιουργία εντυπώσεων και likes μέσα από τα social media με το παραπάνω σχόλιο, κάτω από την ανάρτηση του άρθρου μας λοιπόν τον Μάιο, η αδράνεια του τέως αντιδημάρχου ήταν εμφανέστατη καθώς το καλοκαίρι έφυγε, φθινοπώριασε πια και όλα όσα είχε αναφέρει ότι θα γίνουν, δεν έγιναν ποτέ. Στο πάρκο δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από δέντρα.

Πλέον, από την 1η Σεπτεμβρίου όταν και έγινε ο ανασχηματισμός της δημοτικής αρχής, οι αρμοδιότητες του κ. Αραμπατζή μεταφέρθηκαν στον Αναστάσιο Σεραφειμίδη, ο οποίος μάλιστα έχει νέο τίτλο, αυτόν του Αντιδημάρχου Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι μπορεί να αλλάξει από εδώ και πέρα.

Πρόκειται για μία παρατημένη από την δημοτική αρχή ανατολική Αλεξανδρούπολη, ειδικά αν την συγκρίνει κανείς με τα υπόλοιπα πάρκα που είχαν δημιουργηθεί και υπάρχουν από τα προηγούμενα χρόνια τόσο στην κεντρική Αλεξανδρούπολη όσο και στο δυτικό τμήμα αυτής.

Την ίδια ώρα αξίζει να αναφερθεί, η εμφάνιση μίας περίεργης παιδικής χαράς στην Άβαντος. Είναι άγνωστο το πότε αυτή τοποθετήθηκε, αλλά και από ποιον αφού δεν πληροί σε καμία των περιπτώσεων τις προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν σκουπιδότοπο, τις περισσότερες φορές με κατεστραμμένα όργανα. Ποιος έδωσε λοιπόν την εντολή να τοποθετηθεί;

Οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω τα λένε όλα για την κατάσταση που επικρατεί εκεί:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email