Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ποϊραζίδου: Καμία σχέση το Πολυκοινωνικό με τα πεταμένα παπούτσια

Δεν έχει σχέση το Πολυκοινωνικό με τη μεγάλη ποσότητα πεταμένων παπουτσιών σε κάδο μπροστά στο κτίριο του, διευκρινίζει η Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου. Η πρόεδρος του Πολυκοινωνικού καταδικάζει την ενέργεια και αναφέρει οτι οι κάδοι που βρίσκονται μπροστά στο Πολυκοινωνικό είναι πεντακάθαροι.

Η ανάρτησή της

Διαβάσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παράπονα και διαμαρτυρίες πολιτών, που εντόπισαν κοντά στο Πολυκοινωνικό κέντρο Αλεξανδρούπολης, μεγάλη ποσότητα απόμεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια πεταμένα έξω από κάδο ανακύκλωσης.

Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε απόλυτα την οργή των δημοτών για την απαράδεκτη νοοτροπία κάποιων, οι οποίοι προβαίνουν σε τέτοιες ανεξήγητες ενέργειες που εγείρουν ερωτηματικά. Διευκρινίζουμε ότι οι υπηρεσίες και οι υπάλληλοι του Πολυκοινωνικού ουδεμία σχέση έχουν με αυτή την απαράδεκτη ενέργεια.

Οι κάδοι απορριμμάτων, οι κάδοι ανακύκλωσης καθώς και οι κάδοι συλλογής ρούχων και υποδημάτων βρίσκονται έμπροσθεν της εισόδου του Πολυκοινωνικού και είναι πεντακάθαροι.

Η διοίκηση του Πολυκοινωνικού έλεγξε λεπτομερώς μέσω του συστήματος ασφαλείας και πιστοποιήθηκε από τον υπεύθυνο της εταιρείας φύλαξης ότι δεν εξήχθησαν τέτοιου είδουςπροϊόντα, τα οποία λόγω κορωνοϊού δε διανέμονται αυτή την περίοδο για λόγους ασφαλείας και διατηρούνται επιμελώς και υγειονομικώς ασφαλή στις αποθήκες.

Ζητούμε τη συνεργασία των πολιτών προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι παρόμοιων ενεργειών και να παταχθούν τέτοια φαινόμενα που υποβαθμίζουν τις ευγενικέςπροσφορές των συμπολιτών μας και το σπουδαίο έργο του Πολυκοινωνικού προς τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Η Πρόεδρος Δ.Σ.
Ποϊραζίδου Αλεξάνδρα

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email