Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη (photo+video)

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις  3 το μεσημέρι σε αγροτική έκταση πίσω από τις κατοικίες της περιοχής τέρμα Αβάντος, ανατολικά της πόλης της Αλεξανδρούπολης και πολύ κοντά στον ιστό της πόλης.

Η φωτιά η οποία προκλήθηκε από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ανησύχησε ιδιαίτερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εκείνη την ώρα θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εξάπλωση της πυρκαγιάς με κατεύθυνση προς την οδό Γιαννούτσου, τον περιφερειακό δρόμο της Αλεξανδρούπολης, όπου πολλές κατοικίες.

 Στο σημείο έσπευσαν μέσα σε λίγα λεπτά, τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής και έθεσαν πολύ γρήγορα την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Παρών ήταν και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Κουκουλομάτης.

Αρχικά οι καπνοί έφτασαν στην ανατολική πλευρά της πόλης και ανησύχησαν τους κατοίκους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες εστίες από σκουπίδια που από μόνες τους επιδεινώνουν και επιβαρύνουν τέτοιους καταστάσεις, γεγονός που είχε υποδείξει μέσα από άρθρο του το focustonevro.gr:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email