Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Πόλη & Πολίτες: Να ανακληθεί άμεσα η απόφαση πεζοδρόμησης της παραλιακής οδού

Ανακοίνωση εκδόθηκε από την δημοτική παράταξη Πόλη & Πολίτες και τον τομεάρχη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κ. Χατζηαναγνώστου, σχετικά με την απόφαση της δημοτικής αρχής να απαγορεύει την κυκλοφορία οχημάτων κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Η ανακοίνωση κάνει λόγο για αρνητικά αποτελέσματα από την απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Είδαμε όλα τα αρνητικά αποτελέσματα από την εφαρμογή της απόφασης για κλείσιμο της παραλιακής οδού από Παρασκευή ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Καλούμε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη να ανακαλέσει άμεσα την  απόφαση της πεζοδρόμησης της παραλιακής οδού που ισχύει πλέον για κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ταυτόχρονα προτείνουμε την εφαρμογή της πεζοδρόμησης του εν λόγω δρόμου με βάση το δοκιμασμένο σχέδιο που ίσχυε εδώ και πολλά έτη και λειτουργούσε προς όφελος της τοπικής αγοράς , των καταναλωτών αλλά  και των χρηστών της παραλιακής. Δηλαδή την καθημερινή πεζοδρόμησή του από τις 20:00 έως  01:00.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής του νέου μέτρου δημιουργήθηκε πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του κέντρου με μεγάλες καθυστερήσεις στη ροή των οχημάτων.

                                                                                      Αλεξανδρούπολη, 12-05-2020

Για την Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

Τομεάρχης επί κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Χατζηαναγνώστου Κωνσταντίνος

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη