Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Συνεδριάζει εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης κεκλεισμένων των θυρών και πάλι

Συνεδριάζει και πάλι την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την 10η Τακτική Συνεδρίαση.

Στην συνεδρίαση αυτή, εκτός των άλλων, θα συζητηθούν τα θέματα που δεν ολοκληρώθηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση λόγω της διακοπής που προκλήθηκε από την ένταση που επικράτησε στην διάρκειά της. Το θέμα που είχε προκαλέσει την διακοπή της συνεδρίασης ήταν :”Εξόφληση μισθών εργαζομένων στην υπό εκκαθάριση δημοτική επιχείρηση”

Διαβάστε το σχετικό άρθρο του focustonevro.gr από την προηγούμενη συνεδρίαση.

Κατά τα άλλα και αυτήν την φορά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κολιός, ενημέρωσε τα ΜΜΕ ότι δεν θα μπορούν να παρευρεθούν στην αίθουσα την ώρα της συνεδρίασης δεδομένου ότι θα πραγματοποιηθεί “κεκλεισμένων των θυρών”.

Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση ο επικεφαλής της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” Βαγγέλης Λαμπάκης έθεσε το θέμα αυτό, ζητώντας από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να επιτρέψει σε δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση δεδομένου ότι ο χώρος επιτρέπει την παρουσίας περισσοτέρων ατόμων μέσα στην αίθουσα χωρίς να παραβιάζεται κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο. Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Δείτε αναλυτικά τα θέματα της επόμενης συνεδρίασης:

  1. Αιτήσεις-Ενημερώσεις
  2. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας ¨Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης¨ (Εισηγ.κ.Δήμαρχος)
  3. Συγκρότηση της ¨Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης¨(Εισηγ.κ.Δήμαρχος)
  4. Έγκριση 5ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2020 του Δήμου Αλεξανδρούπολης (ισχύουν οι διατάξεις: α) παρ. 8 του αρθρ. 77 του Ν. 4172/2013, όπως αντικαταστάθηκε από την παρ. 1.α του αρθρ. 12 του Ν. 4623/2019, β) παρ. 9 του αρθρ. 77 του Ν. 4172/2013, όπως αντικαταστάθηκε από την παρ. 1.β. του αρθρ. 12 του Ν. 4623/2019) (Εισηγ. κ. Κιζιρίδης Γ.)
  5. Τροποποίηση της με αριθμ.517/2019 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου
    Αλεξανδρούπολης περί ορισμού υπευθύνου λογαριασμού έργων του
    προγράμματος δημοσίων επενδύσεων (Τράπεζα της Ελλάδος) (Εισηγ.
    κ.Μανάργιας Γ.).
  6. Λήψη απόφασης για συναίνεση σύνταξης συμβολαιογραφικής πράξης άρσης αναγκαστικής κατάσχεσης επί ακινήτων της Νικολαϊδη Νέλλη του Ιωάννη (Εισηγ.κ.Μανάργιας Γ.).
  7. Έγκριση παραχώρησης, κατά χρήση, του ανοικτού Κολυμβητηρίου Δ.Ε. Φερών, κατά την κολυμβητική περίοδο 2020 στο Ν.Ο.Α. (Εισηγ.κ.Βουρδόλης Θ.)
  8. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης ακινήτου για στέγαση υπηρεσίας Πρασίνου και Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ.κ.Παπαδόπουλος Δ.)
  9. Υποβολή πρότασης με τίτλο: ¨ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ¨ στο πλαίσιο του άξονα Προτεραιότητας 1 (Α.Π.1) ¨Αστική Αναζωογόνηση 2019¨του χρηματοδοτικού προγράμματος: ¨Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου¨ 2019-2020 του Πράσινου Ταμείου (Εισηγ.κ.Αραμπατζής Κ.)
  10. Σύνδεση με αστική συγκοινωνία δημοτικού χώρου στάθμευσης (γηπέδου) με το Κέντρο (Εισηγ.Λαμπάκης Ε.).
  11. Εξόφληση μισθών εργαζομένων στην υπό εκκαθάριση δημοτική επιχείρηση (ΔΕΠΕΑ) (Εισηγ.κ.Λαμπάκης Ε.).
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email