Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Σχεδιάζεται η “Εβδομάδα Εμπορίου 2020”. Ξεκίνησαν οι συναντήσεις αλλά υπάρχουν… υπόλοιπα

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ του focustonevro.gr από 17 Ιουνίου που αφορούσε τον σχεδιασμό από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου της “Εβδομάδας Εμπορίου” αντί για “Λευκές Νύχτες” φαίνεται ότι ξεκίνησαν οι επαφές του συλλόγου με φορείς ώστε να δοθούν οι σχετικές εγκρίσεις και να συμφωνηθεί ο τρόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο.

Σήμερα, στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βίβιαν Κουρμπανιάν και το μελος ΔΣ Θεόδωρο Γιάκατη, ενημερώθηκε για τη διοργάνωση της «Εβδομάδας Εμπορίου 2020». Θυμίζουμε ότι η αλλαγή αυτή έγινε λόγω της πανδημίας του κορωνο·ι·ού και προς αποφυγή συνωστισμού.

Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 8 Αυγούστου, εβδομάδα κατά την οποία τα καταστήματα θα μπορούν να προβούν σε επιπλέον εκπτώσεις με κορύφωση την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020, όπου θα πεζοδρομηθούν οι δρόμοι του κέντρου της πόλης για τη διευκόλυνση της διέλευσης του καταναλωτικού κοινού 

Ερώτημα παραμένει βέβαια αν έχουν κλείσει οι οικονομικές εκκρεμότητες από την περυσινή εκδήλωση που είχε εγκρίνει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή αλλά έπρεπε να εκτελέστουν από την νέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν παγώσει οι πληρωμές αυτών των τιμολογίων από την νέα Δημοτική Αρχή και μάλιστα υπέδειξαν στους επαγγελματίες την δικαστική οδό για να διεκδικήσουν τα χρήματά τους.

Σε αυτήν την εκκρεμότητα φαίνεται ότι συμπεριλαμβάνονται πολλοί επαγγελματίες της πόλης που δεν έχουν εξοφληθεί για υπηρεσίες ή προϊόντα που διατέθηκαν στην περυσινή εκδήλωση “Λευκές Νύχτες”.

Το σίγουρο είναι ότι ο επαγγελματικός κόσμος δεν έχει περιθώρια για τέτοιες απώλειες.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email