Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Σωματείο Εστίασης Αλεξανδρούπολης: “Με καλή διάθεση και θέληση θα λυθούν όλα τις επόμενες μέρες”

Μετά από τις πρώτες αντιδράσεις των ανθρώπων της εστίασης στο άκουσμα των ελέγχων και των ποινών που επιβλήθηκαν σε καταστήματα συναδέλφων τους τα τελευταία 24ώρα, φαίνεται ότι επικράτησαν οι ψυχραιμότερες φωνές που προσπαθούν να βάλουν τα πράγματα σε μία σωστή βάση.

Πιο συγκεκριμένα το Σωματείο Εστίασης της Αλεξανδρούπολης με την τελευταία ανάρτησή του στην σελίδα στο fb εξηγεί ότι η αντίδρασή τους δεν έχει να κάνει με την επιβολή του νόμου αλλά στο γεγονός ότι η επεξήγηση του νόμου είναι διαφορετική απο τους καταστηματάρχες και διαφορετική απο τους ελεγκτικούς μηχανισμους.

Τέλος κάνει λόγο για καλή διάθεση και θέληση να λυθούν όλα τις επόμενες ημέρες με την ελπίδα να καταφέρουν να ανοίξουν κάποια καταστήματα.

Θυμίζουμε ότι στην τελευταία ανάρτηση που κάναμε εδώ στο focustonevro.gr κάναμε λόγο για την ανάγκη “άμεσα να συνευρεθούν φορείς, να προσδιοριστούν και να αποσαφηνιστούν νομοθεσίες και ισχύουσες διατάξεις έτσι ώστε να σταματήσουν τα φαινόμενα με το κλείσιμο των επιχειρήσεων.”

Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο.

Δεν γνωρίζουμε αν εισακούστηκε η πρότασή μας αλλά σε κάθε περίπτωση ελπίζουμε να επανέλθει η ηρεμία στην συγκεκριμένη επαγγελματική τάξη της Αλεξανδρούπολης.

Θυμίζουμε τέλος ότι την Δευτέρα 22/6 καί ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του Συλλόγου Εστίασης Αλεξανδρούπολης στον τρίτο όροφο τού Επιμελητηρίου Έβρου. 

Δείτε την ανακοίνωση του ΣωματείουΕστίασης Αλεξανδρούπολης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email