Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

ΤΙΕΔΑ: Άρχισε και δημόσια η κατακραυγή τουριστών για το κάμπινγκ

Μόνο απογοήτευση προκαλούν σχόλια όπως το παρακάτω εν μέσω τουριστικής περιόδου από επισκέπτες στο δημοτικό κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης που διαχειρίζεται η ΤΙΕΔΑ.

Δεν έχει καιρό που είχαμε αναφερθεί στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του δημοτικού κάμπινγκ. Σε δημοσίευμα που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, είχαμε αναφερθεί στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στο camping στην Αλεξανδρούπολη.

Το σχόλιο που παραθέτουμε αποδεικνύει περίτρανα ότι οι ελάχιστοι επισκέπτες φεύγουν απογοητευμένοι και δε διστάζουν να αποτυπώσουν την γνώμη τους αποτρέποντας μελλοντικούς επισκέπτες να επισκεφθούν την πόλη μας και ειδικότερα το κάμπινγκ.

Αν αυτό δεν προκαλεί ντροπή σε όσους είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια και συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους, τότε τι άλλο θα έπρεπε να συμβεί για να αναλάβουν τις ευθύνες τους;

Το σχόλιο που έγινε δημόσια πριν μία εβδομάδα αναφέρει: «Δεν υπήρχε καμία παροχή, ούτε σκιά, ούτε ψυγείο κοινόχρηστο, το ρεύμα το πλήρωνες έξτρα. Δώσαμε 20 ευρώ για μία διανυκτέρευση 2 άτομα και το αυτοκίνητο μας έξω από το κάμπινγκ (Γιατί υπήρχε έξτρα χρέωση). Δεν το συστήνω σε καμία περίπτωση, καλύτερα ελεύθερο ή δωμάτιο».

Δείτε το και παρακάτω:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη