Σπουδαία επιτυχία για τον εβρίτικο στίβο σημείωσε ο Γρηγόρης Γκατσιούδης, αθλητής του ΑΣΦ Στίβου «Αρ. Β. Μυρμιδόνες», ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στον ακοντισμό Ανδρών Κ20, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20.
Ο νεαρός ακοντιστής πραγματοποίησε κορυφαία βολή στα 63,12 μέτρα, επίδοση που του χάρισε την πρώτη θέση και τον ανέβασε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή αγωνιστική του εξέλιξη και τις μεγάλες προοπτικές του στο αγώνισμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Γκατσιούδης αγωνίστηκε αντιμετωπίζοντας ενόχληση στο χέρι, ωστόσο διαχειρίστηκε τον αγώνα με ψυχραιμία και ωριμότητα, αποφεύγοντας το περιττό ρίσκο στις βολές του και φτάνοντας με ασφάλεια στην κατάκτηση της κορυφής.
Η νέα αυτή διάκριση αποτελεί σημαντική επιβράβευση της συστηματικής δουλειάς που γίνεται τόσο από τον ίδιο όσο και από τον σύλλογό του, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει ότι συγκαταλέγεται στα πλέον ελπιδοφόρα ταλέντα του ελληνικού ακοντισμού.
Μετά την κατάκτηση του πανελλήνιου τίτλου, ο Εβρίτης πρωταθλητής συνεχίζει την προετοιμασία του με στόχο τις επόμενες σημαντικές διοργανώσεις της αγωνιστικής περιόδου.
Κ.Π.









