Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Μία ακόμη κίνηση ανθρωπιάς από την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου – Κάλεσμα για συμμετοχή σε όσους το επιθυμούν – Δείτε πως

Σε μία κίνηση ανθρωπιά σας και αλληλεγγύης προχωρά από σήμερα Πέμπτη η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων νομού Έβρου δείχνοντας για άλλη μία φορά το ανθρώπινο και φιλικό πρόσωπο των αντρών και γυναικών που υπηρετούν το σώμα. Αυτή τη φορά σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου ΘράκηςΣΤΕΓΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Για το σκοπό αυτό έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες τόσο στις υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης του νομού Έβρου αλλά και σε κεντρική γνωστή καφετέρια της Αλεξανδρούπολης όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να συνδράμει. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του προέδρου της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμά ο οποίος απευθύνεται πρωτίστως προς τους συναδέλφους του και δευτερευόντως σε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή τη δράση.

Δράση της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου

“Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι μου,

η κάθε προσφορά βοήθειας μπορεί να σώσει έναν συνάνθρωπο μας. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε η κοινωνική ευθύνη, η προσφορά και η ευαισθησία είναι μεγίστης σπουδαιότητας. Έτσι, σας ενημερώνουμε ότι ως «Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου» για την Ε.Π.Α.Θ. (Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης) η οποία έχει υπό την επίβλεψη και την προστασία της παιδιά κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων – κάτω από το όριο της απόλυτης φτώχειας. Προσφέρουμε τον οβολό μας για να συνδράμουμε στην κάλυψη των βιοποριστικών αναγκών τους, στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του νομού.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι μου, ας σταθούμε για μια ακόμη φορά αρωγοί, καθώς ΜΟΝΟ μέσω της συλλογικής προσπάθειας και αλληλεγγύης, μπορούμε να συνεισφέρουμε καθοριστικά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή σας.

ΥΓ: Οι κουμπαράδες από σήμερα (Πέμπτη 11/2) βρίσκονται στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του Νόμου μας. Επίσης αύριο (Παρασκευή) κουμπαράς θα βρίσκεται στο κατάστημα Mikel στην Αλεξανδρούπολη για όποιον επιθυμεί να συνδράμει.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email